• Lorem ipsum

Gary Anderson

Gary Anderson, beter bekend als ‘The Flying Scotsman’, is een Schotse darter. Tijdens koppeltoernooien vormt Anderson een duo met Gary Robson. In januari 2015 werd Anderson voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen en in en in 2016 gooide hij zichzel

Toon:
Geen producten gevonden...
Gary Anderson

Gary Anderson, beter bekend als ‘The Flying Scotsman’, is een Schotse darter. Tijdens koppeltoernooien vormt Anderson een duo met Gary Robson. In januari 2015 werd Anderson voor het eerst in zijn carrière wereldkampioen en in en in 2016 gooide hij zichzelf naar de eerste plaats bij het PDC WK Darts, waarmee hij zijn titel prolongeert. Wil je in de voetsporen van deze Schot treden? Dat kan! Bij ABC Darts zijn Gary Anderson darts te koop.

Gary Anderson

Gary Anderson begon in 2001 met darten. Hij begon met spelen omdat hij blut was. Hij was meer van het golfen, snooker en het zwembad, maar dit werd te duur voor Anderson. Toen gooide hij voor het eerst een worp. Zijn eerste negen darts waren 140, 180 en 140 en toen was er geen weg meer terug. Gary Anderson gooit nog steeds zijn darts op de manier dat hij toen voor het eerst deed. Hij begon met de lokale spelen en won op 13 mei 2007 zijn eerste grote televisie toernooi: de International Darts League. Vandaag de dag kunnen we niet om de The Flying Scotsman heen en heeft hij zijn eigen Gary Anderson Darts.

Gary Anderson Darts

Gary Anderson is een rechtshandige darter, die gooit met 23 gr. Unicorn WorldChampion Phase 3. In het assortiment van Gary Anderson dartpijlen zijn ook twee dartpijlen van 23 gram beschikbaar. Gary Anderson Limited Edition Dartpijlen Gold 2016 zijn op de markt gekomen om zijn titel Wereldkampioen darts PDC te vieren. Deze Gary Anderson darts heeft blauwe “Victory Ringen” en zijn met Gary Anderson zijn handtekening gegraveerd. Ze zijn verkrijgbaar in 23 en 18 gram. De 18 gram dartpijlen zijn softtip.

Gary Anderson dartpijlen

Bij ABC Darts hebben we speciaal voor jou het assortiment van Gary Anderson dartpijlen. Als groot fan van deze ‘The Flying Scotsman’ kun jij je carrière starten met zijn dartpijlen. Of je nu een beginnende darter bent of een ervaren darter, je kunt altijd gebruik maken van Gary Anderson dartpijlen. Bestel de Gary Anderson dartpijlen vandaag nog voor 12 uur en dan heb je de darts morgen in huis. Leuk voor je zelf, of voor een vriend of familielid die fan is van Gary Anderson.