• Lorem ipsum

Elektronische dartborden

Ben je op zoek naar een dartbord dat automatisch je score bijhoudt? Ga dan voor een elektronisch dartbord en verveel je nooit meer. Speel met teamgenoten of alleen tegen het dartbord. Het softtip dartbord houdt automatisch je score bij, bovendien is het b

Toon:
Carromco Carromco Elektronisch Dartbord - Topaz 901
Carromco Elektronisch Dartbord - Topaz 901
Inclusief adapter, extra stevig model
Duidelijke display
€149,95
Carromco Carromco Elektronisch Dartbord - Raptor
Carromco Elektronisch Dartbord - Raptor
Goede instapper, veel speelmogelijkheden
Werkt op batterijen.
€49,95
Carromco Carromco Elektronisch Dartbord - Toledo
Carromco Elektronisch Dartbord - Toledo
Goede instapper, veel speelmogelijkheden
Werkt op batterijen.
€59,95
-9%
Carromco Carromco 94002 smartness guz online dartboard LED square
Carromco 94002 smartness guz online dartboard LED square
Online darten tegen je dartkameraden.
Veel led, veel plezier
€275,00€249,00
Toon:
Elektronische dartborden

Een elektronisch dartbord kopen?

Elektronische dartborden worden ook wel softtip dartborden genoemd. Voor elektronische dartborden zijn speciale dartpijlen nodig. Hiervoor worden softtip dartpijlen gebruikt. De punten van deze speciale dartpijlen zijn gemaakt van zacht materiaal. Een elektronisch dartbord is gemaakt van kunststof en bestaat uit allemaal kleine gaatjes. Darten op een softtip dartbord is veiliger en beter voor de omgeving. Softtip dartpijlen zullen er namelijk minder snel voor zorgen dat de muur, ondergrond of het dartbord zelf beschadigd raakt.

Daarnaast hebben elektronische dartborden als voordeel dat de scores van spelers bijgehouden worden. Het elektronisch dartbord verrekend de gegooide score automatisch met het puntenaantal. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar voorkomt ook discussies met vrienden over eventuele rekenfouten met de score.

Dartbord elektronisch met verschillende niveaus

Elektronische dartborden hebben vaak verschillende niveaus waartegen je kunt gooien. Hierdoor kun je als beginner het eenvoudig houden, maar is het ook mogelijk om voor een hoger niveau te kiezen. Door steeds voor een hoger niveau te kiezen, kun je jezelf op het dartbord elektronisch trainen en ontwikkelen tot een betere dartspeler. In het assortiment van ABC Darts vind je elektronische dartborden van de merken Carromco, Echowell en Arachnid. Deze dartborden elektronisch kun je veilig en snel online bestellen.

Softtip dartbord van Arachnid Cricket Master

Bij ABC Darts vinden wij topkwaliteit bij dartproducten erg belangrijk. Een van de softtip dartborden in ons assortiment is de Arachnid Cricket Master Pro 800. Met dit softtip dartbord van Arachnid is het mogelijk om te darten met acht spelers. Daarnaast is dit elektronisch dartbord voorzien van 40 games en heeft het 179 speelopties. Leuk om te weten is dat het elektronisch dartbord van Arachnid commentaar levert bij de gemaakte scores. De Arachnid cricketmaster pro800 is het dartbord elektronisch dat gebruikt wordt tijdens de bullshooter competities.

Ben je enthousiast geraakt over een dartbord elektronisch of heb je nog bepaalde vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je aan de juiste producten.