• Lorem ipsum

Michael van Gerwen darts

Michael van Gerwen, nummer 1 van de wereld wordt ook wel ‘Mighty Mike’ genoemd. Hij won als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship. Iedereen kan in de voetsporen van Michael van Gerwen treden, helemaal met zijn eigen dartlijn. Bij ABC Darts

Toon:
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen - Demolisher
XQ Max – Michael van Gerwen - Demolisher
Leverbaar in 21 en 25 gram.
Incl. flights, shafts en mapje
€42,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen Brass - 23 gram
XQ Max – Michael van Gerwen Brass - 23 gram
Incl. 6 sets flights, set aluminium shafts en dartwallet.
€19,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen Mighty Gen - 21 gram
XQ Max – Michael van Gerwen Mighty Gen - 21 gram
LAATSTE SET!
Incl. shafts flights en opbergmapje.
€69,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen WC gold 2017 - 21 gram
XQ Max – Michael van Gerwen WC gold 2017 - 21 gram
Limited edition, laatste sets!
Incl. dartflights, shafts en opbergmapje.
€74,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen - Mighty Mike
XQ Max – Michael van Gerwen - Mighty Mike
100 micron - set van 3 stuks
Standaard 02M
€1,20
XQ darts Michael van Gerwen WC 2019 Softtip - 18 gram
Michael van Gerwen WC 2019 Softtip - 18 gram
Luxe Limited Edition Michael van Gerwen Box
€84,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen Gen III RWB - 23 gram
XQ Max – Michael van Gerwen Gen III RWB - 23 gram
Laatste sets!
Incl. Flights, shafts en dartwallet.
€69,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen - Zwart met Handtekening
XQ Max – Michael van Gerwen - Zwart met Handtekening
100 micron - set van 3 stuks
Standaard 02M
€1,20
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen - 5 sets
XQ Max – Michael van Gerwen - 5 sets
Blisterverpakking met 5 sets
Ideaal als cadeau voor de echte fan
€7,00
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen - Groen met Handtekening
XQ Max – Michael van Gerwen - Groen met Handtekening
100 micron - set van 3 stuks
Standaard 02M
€1,20
Toon:
Michael van Gerwen darts

Michael van Gerwen, nummer 1 van de wereld wordt ook wel ‘Mighty Mike’ genoemd. Hij won als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship. Iedereen kan in de voetsporen van Michael van Gerwen treden, helemaal met zijn eigen dartlijn. Bij ABC Darts zijn de van Gerwen darts te koop. Daarnaast hebben we ook flights voorzien van handtekening van Michael van Gerwen in ons assortiment.

Michael van Gerwen darts kopen

Ondanks zijn jonge leeftijd is Michael van Gerwen momenteel een van de meest populaire darters. De Nederlander is geboren in 1989 in Boxtel. De Brabantse darter heeft alle belangrijke darttoernooien minimaal één keer gewonnen. Zoals de meeste bekende darters heeft ook Michael van Gerwen zijn eigen dartspullen op de markt gebracht. Bij ABC Darts hebben wij speciaal voor jou een uitgebreid assortiment Michael van Gerwen darts samengesteld.

De Michael van Gerwen darts zijn gemaakt van 90% Tungsten en 10% koper en nikkel. Het hoge percentage tungsten zorgt ervoor dat de dartpijlen dunner zijn dan andere dartpijlen.

Dart flights van Gerwen en meer

Niet alleen voor Michael van Gerwen dartpijlen ben je bij ABC Darts aan het juiste adres. Ook de van Gerwen dart flights zijn erg populair onder darters. De XQ Darts dart flights van Gerwen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Denk hierbij aan een versie met de handtekening van Michael van Gerwen of bijvoorbeeld met MVG erop. Deze versies zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder de bekende kleur groen.

Michael van Gerwen dartpijlen, geschikt voor iedere darter

Wanneer Michael van Gerwen jouw favoriete darter is, moet je als darter natuurlijk wel de enige echte Michael van Gerwen dartpijlen in huis hebben. Of je nu een beginnend darter bent of gevorderd, de van Gerwen darts zijn voor elke speler geschikt. Michael van Gerwen begon zelf op zijn dertiende aan zijn dart carrière, daarna is het vrij snel gegaan met de speler. Sinds het WK van 2015 zette Michael van Gerwen een stel ongelooflijke serie wedstrijden neer. Dit begon met The Masters waarbij hij op 1 februari in de finale Raymond van Barneveld versloeg. Daarvoor wist hij al te winnen van Wes Newton, Dave Chisnall en Adrian Lewis.

Niet alleen daarom wil je de van Gerwen darts in huis halen, maar ook vanwege het feit dat ze zeer fijn spelen. Bestel vandaag nog de Michael van Gerwen dartpijlen of Michael van Gerwen dart flights en wordt de nieuwe Mighty Mike. Zelf geen darter? De Michael van Gerwen darts zijn ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid.

Ruim assortiment van Gerwen Darts

De van Gerwen darts die bij ABC Darts te vinden zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gewichten. Zo heb je de Michael van Gerwen Darts Softtip van 18 gram tot en met de Michael van Gerwen Dartpijlen Brass van 23 gram. De meest populaire van Gerwen darts zijn de Michael van Gerwen Dartpijlen 90% Mighty Generation.