• Lorem ipsum

Het idee voor Abcdarts is in 2003 ontstaan. Door de successen van Raymond van Barneveld won het darten snel aan populariteit, maar de beschikbaarheid van goed dartmateriaal tegen normale prijzen bleef achter. Vanaf 2004 vullen wij dat gat.
In april 2004, dus al vrij snel na oprichting, zag onze website het levenslicht. Als pionier op de dartmarkt proberen we sindsdien om kwalitatief hoogwaardige dartartikelen, tegen een marktconforme prijs, met de hoogst mogelijke servicegraad op de markt beschikbaar te maken.

Service

Een zo hoog mogelijke servicegraad is een van onze belangrijke pijlers die we nastreven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. We proberen dit te realiseren door zo volledig mogelijk te zijn met de geboden informatie, een correcte prijs te hanteren en elke klacht of opmerking serieus te nemen en te zien als een uitdaging om deze in de toekomst te voorkomen. Dat we hierin slagen blijkt wel uit het feit dat we een gemiddelde klantwaardering hebben van 9.1. Zie website van Kiyoh voor alle klantreviews.

Prijs

De tweede pijler van onze missie is een correcte prijsstelling. U betaalt bij ons nooit teveel. We streven naar een marktconforme prijsstelling en zijn voor u voortdurend op zoek naar de allerbeste prijs voor uw dartartikelen. High service, low pricing is dus ook bij ons een motto.

Kwaliteit

Een hoge servicegraad, en een lage prijs, dat is mooi, maar dat mag uiteraard niet ten koste gaan van de kwaliteit. De door ons aangeboden dartartikelen voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Alleen het beste is goed genoeg voor u.

Assortiment

Met bovenstaande 3 punten in gedachten, stellen wij ons assortiment samen. We hebben veelvuldig contact met de fabrikanten en nemen alleen die artikelen in ons assortiment op, die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen, maar tevens goed geprijsd zijn. Zo weet u zeker dat u bij ons nooit een kat in de zak koopt. En mocht er onverhoopt toch iets niet bevallen, om welke reden dan ook, dan lossen we het gewoon voor u op.

U koopt  bij ons dus met 0% risico, en 100% plezier!