• Lorem ipsum

Ladies darts

Dat darten een sport voor mannen is, is natuurlijk helemaal niet waar. Er zijn tegenwoordig ook grote toernooien voor vrouwen. Bovendien zijn er ook duizenden vrouwen die thuis op amateurbasis graag een paar pijltjes gooien. Veel vrouwen nemen genoegen me

Toon:
ABCDarts ABC Darts – Girl Play 1901 Ringgrip
ABC Darts – Girl Play 1901 Ringgrip
Leverbaar in 22 en 26 gram.
Inclusief dartflights, shafts en dartwallet.
€34,95
ABCDarts ABC Darts – Girl Play 1902 Knurlgrip
ABC Darts – Girl Play 1902 Knurlgrip
Leverbaar in 25 en 27 gram.
Inclusief dartflights, shafts en dartwallet.
€39,95
Toon:
Ladies darts
Dat darten een sport voor mannen is, is natuurlijk helemaal niet waar. Er zijn tegenwoordig ook grote toernooien voor vrouwen. Bovendien zijn er ook duizenden vrouwen die thuis op amateurbasis graag een paar pijltjes gooien. Veel vrouwen nemen genoegen met de normale pijlen, maar er zijn natuurlijk ook vrouwen die mooie roze pijlen willen hebben. Juist die vrouwen kunnen ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod ladies darts: roze dartpijlen voor vrouwen.

Ladies Darts

De vrouwen hebben een eigen darts bond: Ladies Darts Organisation. Deze is officieel erkend door de British Darts Organisation en de World Darts Federation. Deze bond wordt ook gesponsort door Winmau. Het Ladies Classic toernooi wordt dat ook op borden van dit merk gespeeld. Er is ook een vrouwelijke variant op het Lakeside Championship. Verder zijn er genoeg andere toernooien waaraan vrouwen deelnemen, waarvan een aantal ook op TV worden uitgezonden. Ondanks het feit dat darts voor vrouwen qua niveau nog ver achter ligt op dat van de mannen, zien we toch dat het steeds meer aan populariteit wint. Hierdoor krijgen ook steeds meer vrouwen en toernooien voor vrouwen de kans om door te groeien binnen de sport.

Dartpijlen voor vrouwen

Er zijn veel verschillende producten op de markt speciaal gericht op vrouwen. Ook grote dartsmerken spelen in op het intreden van vrouwen in de wereld van het darten. Zo heeft Harrows bijvoorbeeld meerdere modellen die voor vrouwen bedoelt zijn. Ook Winmau heeft verschillende setjes met bijvoorbeeld bloemen en roze. Verder vind je in deze webshop roze dartpijlen voor vrouwen van Target Darts en ons eigen merk. Behalve roze dartpijlen vind je ook pijlen met glitters terug. Onze dartpijlen voor vrouwen zijn in alle gewichtsklassen verkrijgbaar. We hebben modellen met 80%, 85% of 90% tungsten. De Diva dartpijlen van Harrows hebben een klein detail op het barrel staan van een vrouw.