• Lorem ipsum

Dartkabinet

Een dartbord aan de muur wordt niet altijd als enorm fraai ervaren. Met een dartkabinet lost u dit probleem op. Een dartkabinet is een houten kast die u aan de muur hangt, en waarin u dan het dartbord ophangt. De meeste dartkabinetten hebben mogelijkheden

Toon:
Jack Daniel's Jack Daniel's Dartkabinet Zwart - Incl. Dartbord en Darts
Jack Daniel's Dartkabinet Zwart - Incl. Dartbord en Darts
Een uniek Jack Daniel's dartkabinet, met dartbord en darts
Licensed product.
€109,95
Winmau Winmau blade 5 dartkabinet - zwart
Winmau blade 5 dartkabinet - zwart
23 grams dartpijlen en uniek trainingsspel
€129,95
Mission ABC Darts - Dartkabinet Razorblade
ABC Darts - Dartkabinet Razorblade
incl. 2 sets dartpijlen
extra flights en shafts
€89,95
Toon:
Dartkabinet

Een dartbord aan de muur wordt niet altijd als enorm fraai ervaren. Met een dartkabinet lost u dit probleem op. Een dartkabinet is een houten kast die u aan de muur hangt, en waarin u dan het dartbord ophangt. De meeste dartkabinetten hebben mogelijkheden om de scores op de deurtjes te noteren. Soms met krijtjes, soms met whiteboard maxiflo stiften. Een ander groot voordeel van een dartkabinet is dat deze de muur beschermt tegen afzwaaiende dartpijlen. Een dartkabinet is meestal van gefineerd MDF gemaakt, en is in diverse kleuren en dessins verkrijgbaar. ABCdarts heeft zelfs massief houten dartkabinetten in het assortiment en dartkabinetten met ledverlichting.

Dartkabinet set wordt vaak compleet met dartbord geleverd. Er zijn ook veel dartkabinet setten te koop inclusief dartbord, dartpijlen, stiften en zelfs met echte darts trainingsspellen. We hebben ook een dartkabinet leeg in het assortiment. Dan kunt u zelf het dartbord en de dartpijlen erbij uitzoeken. Een dartkabinet hangt u aan de muur en is zo een parel aan de wand.