• Lorem ipsum

Dartkabinet

Een dartbord aan de muur wordt niet altijd als enorm fraai ervaren. Met een dartkabinet lost u dit probleem op. Een dartkabinet is een houten kast die u aan de muur hangt, en waarin u dan het dartbord ophangt. De meeste dartkabinetten hebben mogelijkheden

Toon:
Winmau Winmau blade 5 dartkabinet - zwart
Winmau blade 5 dartkabinet - zwart
Complete set met het beste dartbord
23 grams dartpijlen en uniek trainingsspel
€109,95
Mission Mission Darts - Apollo PDS Dartkabinet
Mission Darts - Apollo PDS Dartkabinet
incl. 2 sets dartpijlen
extra flights en shafts
€69,95
ABCDarts Dartkabinet set donker loog compleet
Dartkabinet set donker loog compleet
Complete set met het beste dartbord, 2 sets 23 grams dartpijlen en een uniek trainingsspel
€100,00
Target darts Target Darts World Champion Dartkabinet
Target Darts World Champion Dartkabinet
Compleet met dartbord en 2 sets dartpijlen
€70,00
ABCDarts ABC Darts – Dartkabinet Massief Hout
ABC Darts – Dartkabinet Massief Hout
kabinet van massief hout.
Wordt geleverd excl. dartbord.
€50,00
Toon:
Dartkabinet

Een dartbord aan de muur wordt niet altijd als enorm fraai ervaren. Met een dartkabinet lost u dit probleem op. Een dartkabinet is een houten kast die u aan de muur hangt, en waarin u dan het dartbord ophangt. De meeste dartkabinetten hebben mogelijkheden om de scores op de deurtjes te noteren. Soms met krijtjes, soms met whiteboard maxiflo stiften. Een ander groot voordeel van een dartkabinet is dat deze de muur beschermt tegen afzwaaiende dartpijlen. Een dartkabinet is meestal van gefineerd MDF gemaakt, en is in diverse kleuren en dessins verkrijgbaar. ABCdarts heeft zelfs massief houten dartkabinetten in het assortiment en dartkabinetten met ledverlichting.

Dartkabinet set wordt vaak compleet met dartbord geleverd. Er zijn ook veel dartkabinet setten te koop inclusief dartbord, dartpijlen, stiften en zelfs met echte darts trainingsspellen. We hebben ook een dartkabinet leeg in het assortiment. Dan kunt u zelf het dartbord en de dartpijlen erbij uitzoeken. Een dartkabinet hangt u aan de muur en is zo een parel aan de wand.