• Lorem ipsum

Adrian Lewis

Deze sympathieke Engelsman heeft ook in Nederland behoorlijk wat fans. De laatste jaren is hij op grote toernooien elke keer weer een outsider voor de titel. Bekijk hier ons aanbod Adrian Lewis darts en dartflights.

Toon:
Target darts Target Darts – Gambit Ringgrip - 20 gram
Target Darts – Gambit Ringgrip - 20 gram
Inclusief Dartflights, Shafts en dartwallet.
€19,95
Toon:
Adrian Lewis
Bij ABC Darts verkopen we tegenwoordig ook Adrian Lewis darts. Deze sympathieke Engelsman heeft ook in Nederland behoorlijk wat fans. De laatste jaren is hij op grote toernooien elke keer weer een outsider voor de titel. Bekijk hier ons aanbod Adrian lewis dartpijlen en flights.
 

Adrian Lewis dartpijlen

Bij ABC Darts vind je verschillende Adrian Lewis dartpijlen. Het verschil tussen de twee dart sets zit in het gewicht en het percentage tungsten. De pijlen hebben ook een andere vorm barrel. De Target Darts Adrian Lewis GEN3 hebben een hele korte schaft in vergelijking met andere pijlen. 

Adrian Lewis' darts carrière

Lewis is in 2002 begonnen met darten bij de BDO. Datzelfde jaar is hij nog overgestapt naar de PDC. In 2006 behaalde hij al de finale van de World Series of Darts, maar verloor deze van Phil Taylor. In 2011 wist hij de finale van het PDC World Darts Championship te winnen van Gary Anderson. Het volgende jaar werd hij als titelverdediger weer wereldkampioen. Na deze knappe prestatie heeft hij in 2013 nog het European Darts Championship en in 2014 de UK Open gewonnen. Adrian Lewis heeft 4 maal een nine-dart finish gegooid op tv. 

Bijnaam 'Jackpot'

Adrian Lewis komt uit het Engelse Stoke-on-Trent en draagt de bijnaam 'Jackpot'. Deze bijnaam heeft hij te danken aan een bijzondere gebeurtenis tijdens een verblijf in Las Vegas. Op dat moment speelde de 20 jarige Lewis mee met het Desert Classic toernooi. Hij bezocht een casino en besloot om voor de lol een paar dollar in een speelautomaat te gooien. Jackpot! Lewis won 72.000 dollar, maar mocht tot zijn grote teleurstelling zijn prijs niet incasseren vanwege zijn leeftijd. Als hij op dat moment een jaartje ouder was geweest, had hij de prijs wel in ontvangst mogen nemen, omdat de leeftijdsgrens om legaal te gokken 21 jaar is in Amerika. Bestel nu Adrian Lewis dartpijlen en beproef ook jouw geluk!