• Lorem ipsum

Daytona fire

Target Darts Daytona Fire 95% tungsten dartpijlen.

Toon:
Target darts Target Darts – Daytona Fire GT03
Target Darts – Daytona Fire GT03
Inclusief 3 sets shafts, 3 sets flights en opbergdoos.
Verkrijgbaar in 24 en 26 gram.
€159,95
Target darts Target Darts – Daytona Fire GT01 - 24 gram
Target Darts – Daytona Fire GT01 - 24 gram
Inclusief 3 sets shafts, 3 sets flights en opbergdoos.
€159,95
Toon:
Daytona fire
Target Darts Daytona Fire 95% tungsten dartpijlen.

Daytona DF serie

Daytona Fire darts van Target Darts zijn in september 2016 uitgebracht. Hiermee zet Target Darts de standaard wederom een stuk hoger weg. Deze uiterst exclusieve serie dartpijlen zijn gemaakt van 95% tungsten. Voor de Daytona Fire darts maakt Target Darts gebruik van dezelfde productietechnieken als bij de uiterst exclusieve Elysian serie.
De trapezevormige prisma's zijn met een obsessieve drang voor nauwkeurigheid afgewerkt en dat zie je. Daytona Fire darts voelen als je zesde zintuig zo natuurlijk. Daytona Fire is gemaakt van 95% zuiver tungsten en voorzien van een titanium nitride coating.
Deze set dartpijlen wordt geleverd in een zeer exclusieve box, elke set is nagewogen en tot op 1/10e gram nauwkeurig afgewerkt.

Daytona GT serie

September 2018, tijd voor een update, en wat voor 1. Target Darts komt met de Daytona Fire GT serie. Wederom zijn de barrels geslepen uit 95% tungsten en voorzien van de trapezium grip. Voor de 2018 serie is gekozen voor blauwe titanium nitride coating. De 26 mm storm dartpunten zitten standaard bij deze darts. Deze exclusieve dartpunten zorgen voor nog minder afketsers op het dartbord.
Alle Daytona Fire darts worden geleverd met de titanium carbon shafts. Die bestaat uit een titanium deel of tussenstuk, wat je in de barrel draait. Daarin draai je dan, met een kleinere schroefdraad, het carbon bovenstuk. Er worden veel extra items bijgeleverd:
  • 3 sets daytona dartflights.
  • 3 sets carbon spare tops.
  • 1 set carbon titanium tussenstuk
  • 3 sets Daytona zilveren flightprotectors.
  • 1 Daytona fire pin