• Lorem ipsum

Michael van Gerwen darts

Michael van Gerwen, nummer 1 van de wereld wordt ook wel ‘Mighty Mike’ genoemd. Hij won als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship. Iedereen kan in de voetsporen van Michael van Gerwen treden, helemaal met zijn eigen dartlijn. Bij ABC Darts

Toon:
Winmau Winmau Michael van Gerwen Ambition
Winmau Michael van Gerwen Ambition
Compleet met shafts en flights.
Tip: bestel extra flights en shafts bij voor lang dartplezier.
€19,95
ABCDarts ABC Darts Brass Darts Set + 4 sets Michael van Gerwen Dart Flights
ABC Darts Brass Darts Set + 4 sets Michael van Gerwen Dart Flights
Incl. 5 sets flights, set aluminium shafts en dartwallet.
€19,95
Winmau Winmau Michael Van Gerwen Authentic
Winmau Michael Van Gerwen Authentic
Leverbaar in 22, 24 en 26 gram
Inclusief shafts, flights en ABCDarts opbergmap.
€49,95
Winmau Winmau Michael Van Gerwen Adrenalin
Winmau Michael Van Gerwen Adrenalin
Leverbaar in 22, 23 en 24 gram
Inclusief shafts, flights en ABCDarts opbergmap.
€84,95
Winmau Winmau Michael Van Gerwen Absolute
Winmau Michael Van Gerwen Absolute
Leverbaar in 22, 23 en 24 gram
Inclusief shafts, flights en ABCDarts opbergmap.
€59,95
Winmau Michael van Gerwen Design Shafts Groen
Michael van Gerwen Design Shafts Groen
Leverbaar in short en medium
Inclusief gripringetjes
€0,95
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen Dartwallet small
XQ Max – Michael van Gerwen Dartwallet small
Geschikt voor 1 set darts
€10,00
XQ darts XQ Max – Michael van Gerwen Dartwallet medium
XQ Max – Michael van Gerwen Dartwallet medium
Geschikt voor 1 set darts
€12,00
Toon:
Michael van Gerwen darts

Michael van Gerwen, nummer 1 van de wereld wordt ook wel ‘Mighty Mike’ genoemd. Hij won als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship. Iedereen kan in de voetsporen van Michael van Gerwen treden, helemaal met zijn eigen dartlijn. Bij ABC Darts zijn de van Gerwen darts te koop. Daarnaast hebben we ook flights voorzien van handtekening van Michael van Gerwen in ons assortiment.

Michael van Gerwen darts kopen

Ondanks zijn jonge leeftijd is Michael van Gerwen momenteel een van de meest populaire darters. De Nederlander is geboren in 1989 in Boxtel. De Brabantse darter heeft alle belangrijke darttoernooien minimaal één keer gewonnen. Zoals de meeste bekende darters heeft ook Michael van Gerwen zijn eigen dartspullen op de markt gebracht. Bij ABC Darts hebben wij speciaal voor jou een uitgebreid assortiment Michael van Gerwen darts samengesteld.

De Michael van Gerwen darts zijn gemaakt van 90% Tungsten en 10% koper en nikkel. Het hoge percentage tungsten zorgt ervoor dat de dartpijlen dunner zijn dan andere dartpijlen.

Welke dartpijl heeft van Gerwen?

Op dit moment gooit Michael van Gerwen met zijn eigen dartpijl: de Winmau Michael van Gerwen Adrenalin. Voordat Michael van Gerwen overstapte naar de dartpijlen van Winmau, gebruikte hij eerst dartpijlen van het merk XQ Darts. De structuur van de barrel van de dartpijlen waar Michael van Gerwen mee gooit zorgt ervoor dat de dartpijl veel grip heeft. De dartpijlen van Michael van Gerwen zijn erg populair onder darters omdat de nummer 1 van de wereld er erg veel wedstrijden mee gewonnen heeft. 

Dart flights van Gerwen en meer

Niet alleen voor Michael van Gerwen dartpijlen ben je bij ABC Darts aan het juiste adres. Ook de van Gerwen dart flights zijn erg populair onder darters. De XQ Darts dart flights van Gerwen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Denk hierbij aan een versie met de handtekening van Michael van Gerwen of bijvoorbeeld met MVG erop. Deze versies zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder de bekende kleur groen.

Michael van Gerwen dartpijlen, geschikt voor iedere darter

Wanneer Michael van Gerwen jouw favoriete darter is, moet je als darter natuurlijk wel de enige echte Michael van Gerwen dartpijlen in huis hebben. Of je nu een beginnend darter bent of gevorderd, de van Gerwen darts zijn voor elke speler geschikt. Michael van Gerwen begon zelf op zijn dertiende aan zijn dart carrière, daarna is het vrij snel gegaan met de speler. Sinds het WK van 2015 zette Michael van Gerwen een stel ongelooflijke serie wedstrijden neer. Dit begon met The Masters waarbij hij op 1 februari in de finale Raymond van Barneveld versloeg. Daarvoor wist hij al te winnen van Wes Newton, Dave Chisnall en Adrian Lewis.

Niet alleen daarom wil je de van Gerwen darts in huis halen, maar ook vanwege het feit dat ze zeer fijn spelen. Bestel vandaag nog de Michael van Gerwen dartpijlen of Michael van Gerwen dart flights en wordt de nieuwe Mighty Mike. Zelf geen darter? De Michael van Gerwen darts zijn ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid.

Ruim assortiment van Gerwen Darts

De van Gerwen darts die bij ABC Darts te vinden zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gewichten. Zo heb je de Michael van Gerwen Darts Softtip van 18 gram tot en met de Michael van Gerwen Dartpijlen Brass van 23 gram. De meest populaire van Gerwen darts zijn de Michael van Gerwen Dartpijlen 90% Mighty Generation.