• Lorem ipsum

Dartpunten

De dartpunten van dartpijlen moeten af en toe vervangen worden. Dartpunten worden namelijk bot bij langdurig gebruik, kunnen afbreken of misschien wilt u wel eens dartpunten met grip proberen. Het is tegenwoordig gelukkig niet meer nodig om uw volledige d

Toon:
Target darts Target Darts Swiss Point Dartpunten zwart
Target Darts Swiss Point Dartpunten zwart
Verkrijgbaar in 26 en 30 mm
LET OP: Alleen geschikt voor Target Darts Swiss Points dartpijlen.
€7,00
Target darts Target Darts Swiss Point Dartpunten Firepoint Zwart
Target Darts Swiss Point Dartpunten Firepoint Zwart
Verkrijgbaar in 26 en 30 mm
LET OP: Alleen geschikt voor Target Darts Swiss Points dartpijlen.
€6,95
ABCDarts Dartpunten zwart
Dartpunten zwart
Leverbaar in 3 lengtes:
32, 38 en 41 mm
€0,60
Target darts Target Darts Firepoint Grippunten
Target Darts Firepoint Grippunten
Leverbaar in 32 en 36 mm
€8,00
Target darts Target Darts Firepoint Edge Grip Dartpunten - Zwart
Target Darts Firepoint Edge Grip Dartpunten - Zwart
Leverbaar in 32 en 36 mm
€8,00
Target darts Target Darts Firestorm Diamond Grip Dartpunten
Target Darts Firestorm Diamond Grip Dartpunten
Leverbaar in 26 en 30 mm
€14,95
Winmau Winmau Dartpuntenslijper Pro
Winmau Dartpuntenslijper Pro
Aanzetijzer om uw dartpunten te slijpen
€14,95
Target darts Target Darts Firepoint Edge Grip Dartpunten - Zilver
Target Darts Firepoint Edge Grip Dartpunten - Zilver
Leverbaar in 32 en 36 mm
€8,00
Nodor Dartpunten Grip Regrooved Zwart
Dartpunten Grip Regrooved Zwart
Leverbaar in 32 en 41 mm
€4,95
Winmau Dartpunten Rainbow - 32 mm
Dartpunten Rainbow - 32 mm
Dartpunten rainbow 32 mm
€3,50
Nodor Dartpunten Titanium Coat - 32 mm
Dartpunten Titanium Coat - 32 mm
Voorzien van extra gehard laagje goudkleurig titanium
€4,00
Winmau Dartpunten Zilver - 32 mm
Dartpunten Zilver - 32 mm
Dartpunten zilverkleur 32 mm
€0,80
Toon:
Dartpunten
De dartpunten van dartpijlen moeten af en toe vervangen worden. Dartpunten worden namelijk bot bij langdurig gebruik, kunnen afbreken of misschien wilt u wel eens dartpunten met grip proberen. Het is tegenwoordig gelukkig niet meer nodig om uw volledige dartpijl te vervangen. U kunt bij ons gewoon heel eenvoudig en online nieuwe dartpunten bestellen. Of u nu op zoek bent naar zwarte dartpunten, zilveren dartpunten, dartpunten met grip of Target Darts, wij hebben het allemaal! Met de Target darts multipointer zijn al deze dartpijlen in alle standaard tungsten dartpijlen te zetten.
 

Dartpunten vervangen

Zonder dartpunten kan je niet darten. De dartpunten hebben tijdens het darten heel wat te verduren en het is dan ook niet gek dat dartpunten vervangen zo af en toe even moet gebeuren. Losse dartpunten bestellen heeft als voordeel dat je niet meteen een hele nieuwe dartpijl hoeft te kopen. Zo bespaar je dus geld, maar tevens is het kopen van losse dartpunten dé ideale mogelijkheid om eens verschillende dartpunten uit te proberen. Het assortiment is namelijk niet voor niets zo uitgebreid, en je zult tijdens het darten met verschillende dartpunten zeker wat verschillen merken.

Dartpunten met grip

Nog relatief nieuw zijn de dartpunten met grip die u ook in onze webshop kunt bestellen. Bij zachte dartborden blijven deze pijlen beter zitten, wat uiteindelijk leidt tot een beter resultaat! Heb jij nog nooit gegooid met een dartpunt met grip? Wacht dan niet te lang en ervaar dit prettige gevoel!

Onze dartpunten met grip zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, lengtes en kleuren. Van regenboogkleuren tot klassiek zwart, en van knurled tot ringed. Iedereen heeft zo z'n eigen voorkeur en daarom bieden wij voor elk wat wils aan in onze webshop. Wat is jouw favoriet?

Uitgebreid assortiment dartpunten

Ons assortiment op abcdarts.nl kent een compleet assortiment dartpunten in alle soorten, maten en kleuren. Maak van de mogelijkheid gebruik en bestel een pakketje van jouw favoriete dartpunt of probeer juist een aantal verschillende punten om ze vervolgens te kunnen vergelijken. De volgende keer bestel je dan gewoon van de fijnste dartpunt meerdere exemplaren zodat je nooit onverwacht zonder dartpunten voor een dartbord staat. Helemaal makkelijk om er bij te bestellen is onze dartpunt zetmachine waarmee u helemaal zelf dartpijlen vervangen kunt.

Wij hanteren lage prijzen en bestel je voor 12 uur 's middags, dan heb je de dartpunten morgen al in huis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment!