• Lorem ipsum

Dartbord verlichting

Dartbord verlichting zorgt ervoor dat jij altijd goed zicht hebt op je dartbord, of het nu donker is of licht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de verlichting voor schaduw op het bord zorgt. Ook hier is aan gedacht bij de speciale dartbord verlicht

Toon:
Adapter 12V tbv. Ledverlichting
Adapter 12V tbv. Ledverlichting
Adapter geschikt voor de meeste dartbord ledverlichtingen.
€9,95
ABCDarts ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond XL - Basic Zwart
ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond XL - Basic Zwart
Geschikt voor competitie, inclusief adapter en snoer van 3 meter.
€79,95
Mission Mission - Torus 100 - Led Dartbord Verlichting
Mission - Torus 100 - Led Dartbord Verlichting
Robuuste metalen framewerk
Geschikt voor alle dartborden
€49,95
Mission Mission - Torus 270 - Led Dartbord Verlichting
Mission - Torus 270 - Led Dartbord Verlichting
Robuuste metalen framewerk
Geschikt voor alle dartborden
€79,95
-31%
ABCDarts TCB Dartbord surroundring met ledverlichting - Duitsland
TCB Dartbord surroundring met ledverlichting - Duitsland
TCB Dartbord surroundring verlichting: Een schaduwvrij bord wat zorgt voor een rustiger beeld en dus een betere focus 63 cm doorsnede, groter en beter dan goedkope alternatieven. Past op alle wedstrijddartborden Lichtgewicht en zeer makkelijk om een dartb
€129,95€89,95
-31%
ABCDarts TCB Dartbord surroundring met ledverlichting - Den Haag
TCB Dartbord surroundring met ledverlichting - Den Haag
TCB Dartbord surroundring verlichting: Een schaduwvrij bord wat zorgt voor een rustiger beeld en dus een betere focus 63 cm doorsnede, groter en beter dan goedkope alternatieven. Past op alle wedstrijddartborden Lichtgewicht en zeer makkelijk om een dartb
€129,95€89,95
Toon:
Dartbord verlichting

Dartbord verlichting zorgt ervoor dat jij altijd goed zicht hebt op je dartbord, of het nu donker is of licht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de verlichting voor schaduw op het bord zorgt. Ook hier is aan gedacht bij de speciale dartbord verlichting. Deze systemen zijn namelijk voorzien van 360 graden verlichting. Het dartbord wordt dus vanuit alle hoeken verlicht waardoor je geen last zult hebben van schaduw.

Dartbord verlichting kopen

Dartbord verlichting kopen? Bij ABC Darts ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende dartbord surroundringen met verlichting. Zo verkopen wij TCB dartbord verlichting welke beschikbaar is met een surroundring in verschillende kleuren. De dartbord verlichting van Target Darts en de Bulls Termote 2.0 dartbord verlichting vind je natuurlijk ook bij ons in het assortiment. 

Een goed verlicht dartbord zorgt er voor dat je je beter kunt focussen op de scorevlakken. Er zijn tegenwoordig diverse "no shadow" systemen beschikbaar om een dartbord optimaal te verlichten. Het zelf ophangen van een spotje behoord tot de verleden tijd. Unicorn, Bull’s, Target en TCB zijn bekende producenten van dartbord verlichtingsystemen waarbij je geen schaduw meer op het dartbord hebt. Met behulp van een complete ring en een ledstrip is dartbord verlichting gemaakt die ongekende helderheid geeft aan je dartbaan. Schaduw, maar ook slechte verlichting behoord tot de verleden tijd.

Mission Torus Dartbord Verlichting:
De Mission Torus Verlichtingsring is een 360 graden verlichtingsring, gemaakt van metaal en wordt bevestigd middels 4 klemmen. Met 123 helder witte leds heeft u gegarandeerd geen schaduw op het bord, maar wel veel zicht. De achterzijde van de Torus lichtring is met 25 graden afgeschuind richting het dartbord. Daardoor kan nog meer licht het dartbord bereiken en geeft deze verlichtingsring nog meer licht op je dartbord. Met een optioneel bij te bestellen dimmer is het licht van de Mission Torus verlichting te dimmen naar eigen smaak. De ledstrip is vervangbaar.

Target Vision 360 lighting system:
De Target Vison 360 lighting system bestaat uit een lichtsysteem van 360 graden en een ophangsysteem. Het lichtsysteem bestaat uit 125 led lampjes die er voor zorgen dat er geen schaduwen op het bord ontstaan wanneer er een pijl in het bord staat. Door het bijgeleverde ophangsysteem kan het bord niet gedraaid worden waardoor deze altijd goed hangt. De buitenste ring van de Target Vision 360 lighting systeem is even groot als de buitenste rand van een surround waardoor deze niet in de weg zit tijdens het darten. De Target Vison 360 lighting system wordt geleverd inclusief montage materiaal en adapter.

Bull’s Termote led systeem:
Het Bull’s Termote led systeem is zeer makkelijk te bevestigen en zorgt ervoor dat er geen schaduwen ontstaan op het dartbord. Het Bull’s Termote led systeem wordt binnen een minuut door middel van een aantal haken bevestigd aan de dartbord surround. Doordat het led systeem gemaakt is van een zeer licht materiaal is er verder geen bevestiging aan de muur nodig. Dit systeem is gemaakt van Geëxpandeerd polystyreen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Grote voordeel is dat deze ring extreem licht in gewicht is en te monteren in 1 minuut. Nadeel is dat je er nog een dartbord surround bij dient aan te schaffen, mits je die nog niet hebt uiteraard. Het Bull’s Termot led systeem wordt geleverd inclusief adapter, 3 meter snoer en stekker.

Unicorn Solar systeem:
Met het complete Unicorn Solar systeem ben je binnen een mum van tijd van de schaduwen op het dartbord af. Het Unicorn Solar systeem klem je makkelijk op de bijgeleverde Unicorn Pro Slimline surround waardoor de dartbaan direct klaar is voor gebruikt. De buitenkant van het Solar systeem is gemaakt van fiberglas en is daardoor zeer stevig. Deze surroundring met verlichting is oerdegelijk en zeer mooi afgewerkt. Het Unicorn Solar systeem wordt geleverd inclusief dartbord surround en adapter.

TCB dartbord surround verlichting
TCB is een Nederlandse fabrikant van dartbord verlichting. Deze ringen zijn gemaakt van foam en met vilt netjes bekleed. De ring is in vele kleuren beschikbaar. De dartbord verlichting kan met dimmer geleverd worden. De TCB dartbord verlichting is ook extreem licht in gewicht, je hebt er geen aparte surroundring meer voor nodig en is binnen een minuut gemonteerd en klaar voor gebruik. Je schuift de TCB dartbord surround verlichting simpelweg om het dartbord heen, en darten maar.

Target darts vision 360 lightning verlichting is rondom gemonteerd met een metalen constructie. De TCB darts dartbord verlichting is een foam welke u om uw dartbord heen klemt en de Termote van bulls is een dartbord verlichting van geëxpandeerd polystyreen en deze hang je als het ware aan je surroundring.